lucidnesanje.com
Lucidne avanture > Projekt 02: Sanjanje z vodniki - poročila

Poročila projekta Sanjanje z vodniki

Skupina Nočni Popotniki

31.10.2003
Projekt je trajal malo več kot en mesec. Ob času trajanja projekta so se kljub privlačnosti projekta pričele težave z neaktivnostjo nekaterih članov, večinoma zaradi začetka šole in ostalih vrst zaposlenosti (tempo življenja v sodobnem svetu, in to... ).

Pričakovali smo, da bomo srečali svoje vodnike in jim zastavili poljubna vprašanja. Večinoma jim vprašanj nismo uspeli zastaviti, je pa vsem, ki smo bili aktivni uspelo vsaj enkrat srečati svojega vodnika.

Kleo je kaj hitro srečala vodnika, in se je z njim tudi pogovarjala, vendar se ni spomnila vsebine pogovora. Kasneje je imela non-stop ene fleše, da imajo njene sanje neko vezo z vodnikom , za tem je svojega vodnika spet srečala, vendar ga je samo čutila, videla ga pa ni, kar se ji pogosto dogaja.

Strawin je najprej srečal vodnika, ki je prišel z avionom, ki je nekaj govoril, vendar ni vedel, če govori z njim ali s kom drugim. V tem primeru je tudi on le slišal vodnika, ni ga pa videl. Kasneje ga je srečal še enkrat, vendar se je odločil, da bo detajle pogovora zadržal zase. Nazadnje pa je v erotičnih sanjah srečal žensko, ki bi lahko bila njegova seksualna vodnica, vendar jo je telepatsko vrgel ob steno! Hja, naj vam ne bo za zgled kako se z vodniki ravna! (Naj dodam, da sva potem nesporazum zgladila, njej pa itak ni bilo nič. ;) -Strawin)

Psihopat je srečal vodnika le enkrat. Bila je vodnica, blondna. Rekla ni niti besede, le dala mu je majhnega plastičnega pajkca.

Tudi Zenga pravi, da je kljub svoji neaktivnosti vodnika srečal, čeprav iz njegovega opisa ni najbolj jasno kdo je vodnik v tistih sanjah bil. Zenga je bil zelo skrivnosten, kar se tiče tega.

Kljub problemom z neaktivnostjo smo vsi, ki smo ostali aktivni imeli vsaj po eno srečanje z vodnikom, odgovore na dodatne postavke pa je uspel dobiti očitno le prof. Strawin. Ma za začetnike smo kar modeli, čeprav kmalu ne bomo več začetniki!

Naj bo dejstvo, da je vsem aktivnim uspelo srečati svoje vodnike (torej uresničiti projekt), vzpodbuda vsem tistim, ki se še niste vključili v sanjaške skupine! iT wORKS! .

Avtor poročila: psihopat


lucidnesanje.com - slika 23 Sorodne povezave:
Projekt 01: Ime za skupino
Projekt 02: Sanjanje z vodniki
Projekt 03: Nadnaravno - Jasnovidnost I
Projekt 04: Nadnaravno - Telepatija I

Sanjski projekti - glavna stran