lucidnesanje.com
Lucidne avanture > Projekt 02: Sanjanje z vodniki

Vsak mesec na forumu 'Življenje Sanj' izvajamo projekte, ki kažejo moč in potencial sanj na različnih področjih. V zadnji polovici Septembra in prvi polovici Oktobra (2003) se je naš projekt osredotočal na naše sanjske vodnike.

Projekt: Sanjanje z vodniki

V sanjah se pogosto srečamo s sanjskimi vodniki, govorniki, in učitelji, da bi nas zdravili, nas razsvetlili, in nam dali nasvet. Tako kot se v našem vsakodnevnem življenju nekateri ljudje specializirajo za poučevanje ali za zdravljenje imamo tudi v sanjah svoje sanjske vodnike, ki počnejo te stvari.

Specializirani za vodenje v sanjah, so opisani kot tisti ljudje ali bitja v sanjah, za katere se zdi da vedo, za kaj se gre. Te se ne porazgubijo v sanjačevih halucinacijah. So zelo namenski. Včasih kaj rečejo ali pa sanjaču postavijo vprašanje. Pogosto sanjaču kaj pokažejo ali posredujejo pomembna sporočila neverbalno, telepatsko. Včasih pa enostavno opazujejo, kaj se dogaja in ostanejo v ozadju. Sanjač si jih ponavadi zelo dobro zapomni kot sanjske osebe, drugačne od drugih.

Več o tem si lahko preberete na: www.geocities.com/Athens/5484/dec-dg.htm.

Namen projekta

Cilj tega projekta je imeti sanje, v katerih bomo srečali našega vodnika. Možnosti samospoznavanja na ta način so brezkončne, kar je eden od glavnih namenov takega projekta.

Svojim vodnikom lahko zastavljamo vprašanja, oni pa nas lahko odpeljejo na določene kraje. Eden njihovih glavnih namenov je, da z nami delijo stvari, zaradi tega so vodniki. To je osebni projekt in lahko ga uporabite za kakršenkoli namen hočete. V nadaljevanju si lahko preberete nekaj nasvetov, kako se pripraviti na sanjanje z vodniki. Preden greste spat imejte razčiščena naslednja vprašanja:

 • 1. Kakšne metode nameravate uporabiti, da bi našli svojega vodnika?
 • 2. Kakšno vprašanje boste zastavili vodniku? Kaj hočete, da vam ponudi v odgovor?
 • 3. Ali obstaja kakšna stvar, za katero bi radi, da vam jo vaš sanjski vodnik pokaže ali pove?

  www.mossdreams.com je stran, ki vam jo toplo priporočam, vsebuje pa informacije, ki bi jih morali poznati vsi sodelujoči pri projektu.

  Stran nam namigne, da nas tudi naši vodniki iščejo, in ne samo mi njih. Prav zaradi tega razloga jih vedno lahko najdemo, ko jih iščemo. Prav tako pa stran govori o veliko preoblekah in oblikah, v katerih se lahko vodniki pojavijo, in da so vsa srečanja z vodniki zelo mogočna in bi jih morali spoštovati.

  Iskanje vodnika

  Kot pri ostalih projektih, lahko probate najti vodnika z lucidnimi sanjami ali inkubacijo. Če boste poiskusili z inkubacijo, bi vam rad svetoval, da nameravajte imeti sanje v katerih bo vodnik našel vas... Ker ne boste nujno vi iskali njih. Če oni pridejo do vas, je tudi zelo verjetno, da vam bo prav to sprožilo lucidnost. Če pa boste lucidni in jih boste iskali, jih vedno lahko le pokličete in si zaželite, da bi se pojavili. Pa da vidimo, kaj se bo zgodilo... Prijetno zabavo ob projektu in srečno!

  Projekt ima zelo osebni podton, tako da so možnosti komuniciranja z vodniki povsem odprte in prepuščene željam sanjačev.

  Avtor prevoda: psihopat
  Zadnja sprememba besedila: 1.11.2003


  Preberite si še poročila o tem projektu.

  lucidnesanje.com - slika 3 Sorodne povezave:
  Projekt 01: Ime za skupino
  Projekt 02: Sanjanje z vodniki
  Projekt 03: Nadnaravno - Jasnovidnost I
  Projekt 04: Nadnaravno - Telepatija I

  Sanjski projekti - glavna stran